Forum Telefonów

Forum miłośników telefonów komórkowych i smartfonów
Teraz jest 20 wrz 2017, o 23:05

Strefa czasowa: UTC + 1






Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 maja 2011, o 22:58 
Offline

Dołączył(a): 7 maja 2011, o 22:55
Posty: 10
Witam

Mam Iphone-a 4 przywieziony z USA, jaka jest mozliowść zdjęcia blokady simlock na stałe, na tą chwile zrobiłem Jailbreak ale przy update simlok znowu się. założy. Proszę o poradę


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 maja 2011, o 13:49 
Offline

Dołączył(a): 10 maja 2011, o 13:46
Posty: 1
Witam na tą chwilę niestety nie ma opcji usunięcia blokady z tej sieci.Może w przyszłości usługa zostanie uruchumiona choć nie ma podanej kontkretnej daty kiedy.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lip 2011, o 22:23 
Offline

Dołączył(a): 19 lip 2011, o 22:21
Posty: 1
Jak najbardziej. Mozemy odblokowac w ciagu 3 dni. AT&T czy Verizon?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2011, o 13:45 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2011, o 21:58
Posty: 44
A jakie są koszta zdjecia sim-locka?

_________________
Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 paź 2011, o 15:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2011, o 23:16
Posty: 145
Ceny są zmienne w zależności od pochodzenia, sieci, wersji softu, wersji modemu. Średnio na dzisiejszy dzień 50 - 300 zł.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 lis 2012, o 21:02 
Offline

Dołączył(a): 3 lis 2012, o 13:34
Posty: 20
W Krakowie bez problemu za 100zł Ci to zrobią z ucałowaniem ręki ;)
Bez względu na parametry i pochodzenie.
Mają stałą cenę.

_________________
meble hotelowe | tanie drukarki hp | forum dyskusyjne | profesjonalne strony internetowe | autogaz pomorskie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 sie 2013, o 14:08 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2013, o 14:04
Posty: 2
Pytanie :
Jeżeli ściągne simlocka z Iphone 4 który jest w vodaphone, to będzie on działał w Plusie ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2013, o 09:57 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 maja 2011, o 21:58
Posty: 44
Oczywiście. Simlock to zdjęcie blokady na wszystkie sieci.

_________________
Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 sie 2013, o 11:00 
Offline

Dołączył(a): 3 sie 2013, o 14:04
Posty: 2
Wielkie dzięki :D Musiałem się upewnić, bo wszystkie fora już przeczesałem z tym simlockiem. Jeszcze raz wielkie dzięki ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2016, o 12:31 
Offline

Dołączył(a): 29 wrz 2015, o 10:23
Posty: 18
Simlock to zdjęcie blokady na wszystkie sieci.
royal1688 download


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL